لوله کاروگیت
لوله کاروگیت
ساختار لوله کاروگیت به این شکل است که جدار داخلی زرد رنگ، کاملاً صاف بوده و هیچ گونه فشار بار داخلی در آن وجود ندارد. جدار خارجی نیز که معمولاً دارای رنگ سیاه است، ظاهری حلقه حلقه داشته و به اصطلاح موجدار است. اسپیرال، مارپیچی یا فنری اصطلاحات دیگری است که برای سطح خارجی این لوله ها استفاده می شود.
دلیل استفاده از چنین ظاهری، افزایش استحکام لوله در برابر انواع (زنده و مرده) بارهای موجود در زیر زمین است. در رابطه با ساخت لوله های فوق ممکن است فرآیند تولید متفاوت باشد؛ به همین دلیل ما با دو نوع لوله کاروگیتی و اسپیرال کاروگیتی مواجه هستیم که البته ظاهر مشابهی دارند.
جداره بیرونی به صورت اسپیرال ( مارپیچ ) تشکیل به هم تنیده میشود و جداره داخلی به صورت صاف و صیقلی که جهت عبور سیالات مختلف نظیر فاضلاب های اسیدی، فاضلاب های بازی ، پساب های صنعتی و حتی فاضلاب های شهری بسیار پر کاربرد هستند. لوله های فاضلابی نام دیگری است که متقاضیان این محصول برایش انتخاب نموده اند.
ساختار لوله کاروگیت
جداره بیرونی لوله کاروگیت عمدتا توسط خاک احاطه می شود. فشار خاک سبب فشرده سازی فضای اطراف لوله شده و در واقع باعث دفع تنش وارد شده به لوله ها می شود. عملکرد و انعطاف پذیری لوله با طول عمر لوله مرتبط است هرچه لوله منعتف تر باشد طول عمر بیشتر و عملکرد بهتری خواهد داشت. نوع خاکی که لوله های کاروگیت را احاطه کرده است بر روی ساختار و طول عمر لوله موثر خواهد بود. فشار خاک موجب میشود که خاکی که در اطراف لوله قرار دارد متراکم شود و در واقع سبب کاهش فشار وارده به سطح لوله خواهد شد.
لوله های کاروگیت به چه دلیل برای سیستم های لوله کشی مناسب ترند؟
لوله های کاروگیت (CORRUGATED PIPE)، عنوان لوله های پلاستیکی یا همان پلی اتیلنی است که دو جداره داشته و برای انتقال سیالات مایع مورد استفاده قرار می گیرد. این لوله ها امروزه بسیار پرکاربرد هستند و در جای جای محل زندگی یا کار به چشم می خورند. اما چه دلایلی لوله های فوق را برای لوله کشی ساختمان مناسب ساخته است؟
هزینه نصب لوله های کاروگیتی چقدر است؟
لوله های کاروگیت معمولاً برای انتقال انواع فاضلاب ها و پساب های صنعتی به کار گرفته می شوند. به همین منظور قطرهای مختلفی (قطر داخلی) از آن ساخته و روانه بازار شده است. کمترین قطر لوله کاروگیتی 110 میلی متر و بیشترین آن 350 میلی متر است. البته قطرهای 350 میلی متری اغلب سفارشی شرکت های مختلف بوده و کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. لوله های دارای قطر داخلی 200 میلی متر از جمله پرطرفدارترین لوله های فاضلابی در ایران به شمار می روند که شاخه های 3، 6 و 12 متری آن در بازار موجود است.
مهمترین مزایای لوله کاروگیت
در ادامه صحبت درباره لوله کاروگیت، لازم است به مزایای استفاده از این لوله دوجداره در خطوط لوله کشی آب و فاضلاب اشاره کنیم. انواع لوله های کاروگیت با قطر و اندازه های مختلف در کارخانه تولید می شوند. هزینه نصب و راه اندازی این لوله ها بسیار کمتر بوده و به دلیل وزن سبک، هزینه های حمل و نقل نیز کاهش پیدا میکند. حمل لوله های کاروگیت از کارخانه تا محل نصب به سادگی امکان پذیر است.
نصب لوله کاروگیت
انواع لوله کاروگیت پلی اتیلن یا لوله دوجداره پلی اتیلن متناسب با موقعیت مسیر لوله کشی قابل نصب در مسیرهای مختلف است. برای این کار، کافیست موقعیت محل مورد نظر مشخص شود و سپس لوله های با ابعاد و اندازه های استاندارد در محل نصب شوند. در موارد لازم استفاده از انواع اتصالات پلی اتیلن الزامی می باشد.
ساخت مخازن شناورسازی در کاربردهای دریایی، عدم رسوب گرفتگی مقاومت در برابر مواد شیمیایی، قابلیت برش ساده، ساخت معابر آدم رو و مخازن تصفیه فاضلاب، سایر موارد کاربردی هستند که برای انواع لوله کاروگیت با قطر بسیار بالا معرفی شده است.
خرید و فروش لوله کاروگیت
به طور متداول از لوله کاروگیت در انتقال آب و فاضلاب یا روکش سیم ها و کابل های برق در مسیرهای مختلف استفاده میشود. بر همین اساس، مسئله خرید و فروش لوله های کاروگیت با توجه به حجم پروژه و مسیر لوله کشی انجام می گیرد. مشتریانی که نسبت به خرید انواع لوله کاروگیت اقدام میکنند دقیقاً حجم پروژه را به فروشنده اعلام کرده و لوله ها را متناسب با نیاز خود انتخاب می کنند. برای مواردی که انتقال آب آشامیدنی یا فاضلاب، مورد نظر باشد، معمولاً از لوله کاروگیت در فشار معمولی استفاده می شود. این استانداردها در کارخانه تولید لوله های کاروگیت مشخص شده اند.
برچسب: لوله کاروگیت، کارخانه لوله کاروگیت، تولید کننده لوله کاروگیت، قیمت لوله کاروگیت،